Lihashuolto

AJANVARAUS: https://www.slotti.fi/booking/mansetrainingcenter

HERMOLIHASHIERONTA

Hermolihashieronnalla hoidetaan lihaksia ja lihasten ympärillä ja välissä olevien sidekudoskalvojen kiinnikkeiden aiheuttamia tuki- ja liikuntaelimistön liikerajoituksia, voimantuoton ongelmia ja kiputiloja. Hoito vapauttaa hermostoa erittäin tehokkaasti jonka seurauksena sekä keho että mieli rentoutuvat erittäin kokonaisvaltaisesti.

Hermolihashieronta on myös useiden lääkäreiden suosittelema ensisijainen hoitomuoto tuki -ja liikuntaelinvaivohin. Usein jokolme hoitokertaa riittää tuottamaan toivottuja tuloksia.

HIERONTA

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa.  Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta. Parhaan hoitotuloksen saamiseksi otamme aina huomioon yksilölliset tarpeesi.

SENSOKARTOITUS(TM)

Kyseessä on toiminnalliseen neurotieteeseen perustuva hermoston yksilöllisen toimintatavan kartoitus. Kartoitusten avulla selvitetään yksilölle parhaat mahdolliset toimintatavat oli kyse sitten kuntosalissa treenaamisesta, työasentojen muuttamisesta hermoston toimintaa vapauttavaksi tai mentaalisten taitojen kehittämisestä. Sensokartoitusta(tm) suosittelemme kaikille, jotka haluavat parhaan mahdollisen harjoitusvasteen kuntosalitreeneistä ja parempaa arjen hyvinvointia tavoitteleville.

Sensokartoitusta käytetään Sensovalmennuksen pohjana. Sensovalmennnuksesta voit lukea lisää täältä: https://www.spinacor.fi/henkilovalmennus/

Manse Training Centerin ammattilaiset ovat kouluttautuneet myös Sensovalmennuksen ammattilaisiksi, MTC tarjoaa asiakkailleen myös Sensovalmennusta.

HIEROJAT

Jesse Valve

Manse Training Center