Ryhmäliikuntakalenteri

RYHMÄLIIKUNNAT JÄÄVÄT KESÄTAUOLLE 10.5 ALKAEN

(Ryhmäliikunnat jatkuvat syksyllä, ilmoitamme asiasta myöhemmin)

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikuntatuntimme sopii kenelle tahansa ikään ja kuntoon katsomatta.

Tunneillamme vallitsee hyvä ja energinen fiilis! 😊

 

Kehonpainotreeni

Tunnilla harjoitellaan oman kehon painolla tehtäviä monipuolisia liikesarjoja, tärkeänä osana keskivartalon lihasten aktivointi, koordinaatio kyky sekä tasapaino.

 

Venyttely

Tunnilla lisätään lihasten liikkuvuutta rauhallisessa ja rentouttavassa tunnelmassa. Tunti vähentää lihasten jäykkyyttä sekä lihaskipuja. Venyttely sopii kaiken kuntoisille.

 

Circuit

Kiertorataharjoittelu. Tunnilla saadaan hiki pintaan, koko kehon lihaskuntoharjoitteita tehden.

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua. Nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Peruskunto kasvaa huomaamatta. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen.

 

Kuntosali-circuit

Kuntosalilaitteistolla toteutettu harjoittelu. Tunnilla tehdään koko kehon kuntosaliharjoitteita. Tunti sopii kaiken kuntoisille. Liikkeille annetaan tarvittaessa vaihtoehtoja ja niitä voi tehdä omaan tahtiin.

 

Kiertorataharjoittelu senioreille (kuntosalilla)

Senioreiden kuntosaliryhmässä ohjattu harjoittelu tarjoaa sinulle turvallisen ja mukavan tavan harrastaa. Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen teemme kiertoharjoituksen kuntosalilaitteissa ja päätämme tunnin lyhyeen loppuvenyttelyyn. Tunneilla harjoitetaan toimintakyvyn ylläpidon kannalta tärkeitä ominaisuuksia, kuten lihasvoimaa, koordinaatiota ja tasapainoa.

 

Tunneille ilmoittautuminen vastaanottoon tai info@mansetc.fi

 

KEVÄÄN JOOGAKURSSIT

ASTANGAJOOGA-KURSSI 13.3.-3.4.2019. Ohjaajana: Frank (Joogakoulu Auki)

Astangajooga on harjoitusmuoto, jossa hengitys, liike ja asanat nivoutuvat toisiaan tukevaksi järjestelmäksi. Astangajooga on dynaaminen joogamuoto. Se avaa ja voimistaa kehoa tehokkaasti sekä puhdistaa sitä tuottamansa lämmön avulla. Tämän joogamuodon perusta on 1900-luvun alkupuolella nuorisoa varten kehitetyissä liikettä hyväksi käyttävissä joogaharjoituksissa. Oikein tehtynä ja sovellettuna hyvin eri ikäiset ihmiset voivat kuitenkin hyötyä siitä ja tuntea harjoituksen tuoman ilon. Tunneille osallistuaksesi tarvitset maton (paikalla on myös lainamattoja) ja joustavat asusteet. Esitietoja tai kokemusta joogasta et tarvitse.

Hinta: 45€ (37€)

SHAKTAJOOGA-KURSSI 13.3.-3.4.2019. Ohjaajana: Risto (Joogakoulu Auki)

Shaktajooga on ns traditionaalista joogaa edustava meditatiivinen joogamuoto. Shaktatunneilla tehdään erityisesti ns. Tri Dosha asanasarjaa. Sarja on luja mutta lempeä asanaharjoitus, joka hellii ja hoitaa mieltäsi ja kehoasi. Harjoitus avaa mieltäsi ja ruumistasi, se saattaa myös voimistaa sitä mutta se ei ole liikuntasuoritus tai ”treeni”. Shaktajoogan keskeinen haaste, pyrkimys ja lopputulos on rentoutuminen, joka käynnistää kehosi hoitavat ja parantavat ja palauttavat prosessit.

Tunneille osallistuaksesi tarvitset joustavat vaatteet sekä apuvälineeksi huivin tai hiukan käsipyyhettä pidemmän pyyhkeen. Ota myös jotain pitkähihaista mukaan. Jos Sinulla on joogamatto, ota se mukaan, salillakin kyllä on lainamattoja. Sinun ei tarvitse tietää joogasta yhtään mitään tunneille osallistuaksesi.

Hinta: 45€ (37€)

Ilmoittautumiset Manse Training Centerin vastaanottoon tai info@mansetc.fi

Manse Training Center