Otamme sinut mielihyvin valmentajiemme asiantuntevaan ohjaukseen. Tavoitteisiin pääsemistä helpottaa, kun tiedät miten laitteet toimivat ja mitä kuntosalilla tulisi tehdä. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, joka ottaa huomioon lähtötasosi sekä asettamasi tavoitteet, oli se sitten lihasmassan hankintaa, painonpudotusta, yleiskunnon parantamista tai vain uuden harrastuksen aloittamista. Muista saleista poiketen autamme sinua ymmärtämään ja käyttämään hermostosi luontaisia taipumuksia osana harjoitteluasi. Toimintatapaamme kuuluu myös se, että emme pelkästään harjoituta lihastasi – haluamme myös huoltaa sitä.
Kaikenikäiset ja -kuntoiset, nuoret sekä iäkkäät - rohkeasti vain mukaan joukkoomme!

Yksilövalmennus

Valmentajamme räätälöi henkilökohtaisen harjoitusohjelman juuri sinulle. Perusohjelma sisältää alkuhaastattelun, sensokartoituksen, harjoitusohjelman ja 60 min ohjauksen.

DUOVALMENNUS. Duo on sinun ja ystäväsi tarpeita varten. Sinulla on mahdollisuus harjoitella ystäväsi kanssa kohti yhteistä päämääräänne. Perusohjelma sisältää yhteisen alkuhaastattelun, sensokartoituksen, harjoitusohjelman ja 60 min saliohjauksen tai vaihtoehtoisesti n.60 min harjoittelun haluamallanne harjoitteella (esim. porrastreeni, intervalli yms.)

PÄIVITYS. Tarkistamme harjoitteiden suoritustekniikkaa ja mietimme vaihtoehtoisia liikkeitä vanhojen tilalle. Yhden harjoituksen kesto 35 min.

RAVINTOVALMENNUS. Sisältää haastattelun, ravintoanalyysin ruokapäiväkirjan avulla sekä henkilökohtaisen ruokavalioesimerkin.

 

NÄIN PÄÄSET ALKUUN!
Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen valmentajiemme kanssa. Alkutapaamiseen varataan aikaa noin 30 min, jolloin käymme läpi tavoitteesi ja toiveesi, kartoitetaan lähtötasosi sekä ajankäyttömahdollisuutesi

Joukkuevalmennus

Tarjoamme urheilujoukkueille valmennusta oheisharjoitteluun, mitkä ovat räätälöitävissä juuri teidän toiveiden ja tavoitteiden täyttymiseksi. Valikoima lähtee yksittäisten harjoitusten pitämisestä aina tehojaksoihin ja joukkueen kausiluontoiseen fysiikkaharjoitteluun/kehonhuoltoon. Sovimme alkutapaamisen missä kartoitamme joukkueen tavoitteet ja lähtötason. Tästä lähdemme rakentamaan harjoittelusuunnitelmaa. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu!

RYHMÄ­VALMENNUS/TYHY-PÄIVÄ

Menestyvä ja hyvinvoiva yritys koostuu hyvinvoivasta henkilöstöstä ja tällöin se toimii työyhteisönä tehokkaammin. Palvelumme koostuvat fyysisenkunnon- sekä sensomotoriikan testauksesta/valmennuksesta sekä terveysliikunnasta. Meiltä löytyy erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä kuntosalilla toteutettavia ohjauksia. Palvelut niin yhden päivän virkistäytymiseen, kuin kattavaan hyvinvointivalmennukseenkin. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan alkutapaaminen, jossa räätälöidään juuri teille sopiva hyvinvointipaketti!

VALMENTAJAT

Mikko Pirhonen (Valmentaja, Personal Trainer)
Kim Keskimäki (Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, koulutettu hieroja)
Marko Siivonen (Sensomotoriikan asiantuntija)

Manse Training Center